Tervetuloa kotisivuillemme

Olet saapunut virtuaaliseen Järvisuomeen Konneveden rantaan, Rääkänniemeen. Hiekkaisia harjuja ja kaunista järvimaisemaa sitä tarjoaa Konnevesi. Olet ajanut jo varmasti usemaan hevostilan ohi ja miettinyt mikä juttu se johtuu siitä että olet saapunut hevoskylään. Pieni mutta sitkeä kunta Konnevesi tarjoaa loistavan miljöön hevoskylän ylläpitöön. Konneveden raviradan ympäristöön ovat tallit rakentuneet ja siellä olet nyt.

Tutustu rauhassa

Vaikka suurin osa talleista on jo iäkkäämpiä, niin olemme toimineet vasta vuoden 2019 alusta Konnevedellä. Muutin Ruotsista takaisin kotisuomeen isäni menehtymisen jälkeen ja sain perintörahoilla ja isän sijoituksilla sievoisen summan. Äitini kanssa perustimme hevosyrityksen Team Makkosen, jonka tallinpihalla nyt pällistelet. Istahda toki hetkeksi varjoo, sateen suojaan tai tule lämmittelemään tallitupaan.

Ystävällisin terveisin Peetu Makkonen

Suositeltavia linkkejä

Tallin hevoset ruokkii: Stjärnesands Hästeri
Varustekauppoja, joita käytämme ovat: Equestrian PRO, Sokka Luxuries, Hemsbury Saddlery, Kreivitären Varusteliike, OddPixe, Dragon Age Estate- puoti, Tallikauppa MWS Boutique, Provando Shop