Team
Makkonen
Yksityistalli, vuodesta 2019

Tervetuloa

Olet saapunut virtuaaliseen Järvisuomeen Konneveden rantaan, Rääkänniemeen. Hiekkaisia harjuja ja kaunista järvimaisemaa sitä tarjoaa Konnevesi. Olet ajanut jo varmasti usemaan hevostilan ohi ja miettinyt mikä juttu se johtuu siitä että olet saapunut hevoskylään. Pieni mutta sitkeä kunta Konnevesi tarjoaa loistava miljöön hevoskylän ylläpitöön. Konneveden raviradan ympäristöön ovat tallit rakentuneet ja siellä olet nyt.

Tutustu rauhassa

Vaikka suurin osa talleista on jo iäkkäämpiä, niin olemme toimineet vasta vuoden 2019 alusta Konnevedellä. Muutin Ruotsista takaisin kotisuomeen isäni menehtymisen jälkeen ja sain perintörahoilla ja isän sijoituksilla sievoisen summan. Äitini kanssa perustimme hevosyrityksen Team Makkosen, jonka tallinpihalla nyt pällistelet. Istahda toki hetkeksi varjoo, sateen suojaan tai tule lämmittelemään tallitupaan.

Ystävällisin terveisin Peetu Makkonen

Tallin hevoset ruokkii: Stjärnesands Hästeri
Varustekauppoja, joita käytämme ovat: Equestrian PRO, Sokka Luxuries, Hemsbury Saddlery, Kreivitären Varusteliike, OddPixe, Dragon Age Estate- puoti, Tallikauppa MWS Boutique, Provando Shop

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © M Layouts
Muut © Team Makkonen, ellei toisin mainita

Yhteistyötallimme

Yhteistyöt ja suositukset