Viihdelinna

Barbi

Virallinen nimi Bridie Lind
Rekisterinumero VH-
Syntynyt, ikä 06.02.2021, 1v
Rotu, sukupuoli Welsh A, tamma
Väri Merkit
Päistärikkö kts kuvat
Säkäkorkeus 119 cm
Painotuslaji Yleisratsu
Esteet Koulu Valjakko Varusteluokka
70cm Helppo B Noviisi -
Kasvattaja Omistaja
Lindgard Talma Titogov (VRL-09562)

Lisää poneja joita voi käyttää taitavien lapsiratsastajien tunneilla ja stunteissa, vaikkei meillä varsinaisia alkeistunteja eikä isoa ratsastuskoulutoimintaa ole, niin on meille siunaantunut taitavia nuoria niin vikellykseen kuin muuhunkin stunt harjoitteluun. Kokenut esteponi oli hieman rauhaton alkuun, mutta asettui päästyään tutuiksi ponilauman kanssa.

Hoitaessa Fiola on hieman hapan ajoittain, etenkin jos hoitaja yhtään epäilee omaa valtaansa tamma alkaa käyttäytyä happamasti ja peloittelee hoitajia. Tämän vuoksi tamman kanssa pitää käyttäytyä itseluottavaisesti ja päättäväisesti. Henkilökunnalle ja tottuneelle käsittelijälle tamma on oikein herttainen ja halittava poni. Käyttäytyy erihoitotilanteissa melko moitteitta ja pitää etenkin hieronnasta sekä pesemisestä. Varsutaessa saat olla varuillasi ettei tamman hampaat vilahda reitesi lähettyville. Tekee sitä jopa henkilökunnalle vaikka vaihtaakin mielipiteensä nopeasti ystävälliseen hamuiluun.

Ratsuna tamma on aika pirteä ja harvemmin sitä joutuu eteen potkimaan. Ei se kuitenkaan koskaan pure kuolaimeen kiinni tai ole mahdoton rauhoitella. Fiola kuuntelee loistavasti ääntä, joten myös opettaja voi hyvin vaikuttaa hevoseen omalla äänenpainollaan. Esteillä ja maastossa on melko vauhdikas, mutta ratsastettavissa kuitenkin. Myös ammatti ratsastajamme saavat välillä hyvät kyydit Fiolalta kun sitä vähän villitsee. Temppuilussa tamma on myös taitava ja se onkin show ryhmän lapsiratsastajien suosiossa tasaisen vauhdikkaan laukkansa ansiosta.

isä
Siôn Goleuddydd Harrhy
Welsh A, km, 117cm
-
ii.
Siôn Rhosneigr Angharad
Welsh A, evm
ie.
Siôn Cefn Carreglefn
Welsh A, evm
iii.
Ofydd Cwmfelinfach Gormant
Welsh A
iie.
Wynn Rothero Granwen
Welsh A
iei.
Wynn Argiwyddes Dyfnallt
Welsh A
iee.
Siôn Fercos Siam
Welsh A

i.

emä
Siôn Bach Pren
Welsh A, rt, 113cm
-
ei.
Siôn Cadwallader Robat
Welsh A, evm
ee.
Siôn Llanwrda Llanfair
Welsh A, evm
eii.
Ofydd Waters Blaina
Welsh A
eie.
Wynn Rothero Granwen
Welsh A
eei.
Wynn Wells Sayers
Welsh A
eee.
Siôn Llanfairfechan Gellioedd
Welsh A

e.

Valjakkoajo Sijoituksia 0 kpl
Kouluratsastus Sijoituksia 0 kpl

Koulu
26
SYYS 2015


27
KES 2017
Päiväkirja
Telma (omistaja)