CC Stables
since 2015

Päivitykset

13.04.2020 Kaikki este- ja valjakkopainotteiset hevoset on siirretty

12.04.2020 Tallin nimi muutettu CC Stablesiksi

02.03.2020 Tallin siirto uuteen hostiin aloitettu

CC Stables in nutshell...

• om. Ginevra
• tunnus: COLD6240
• perustettu 05.01.2015
• kat. Siittola
• kn. GINN (Cold Blood)

Suosittele VRL:n tallilistalla

Ulkoasupohja © M layouts || Virtuaalitalli, virtuaalihevonen

Tervetuloa!

Tl;dr: Et missaa mitään, historialöpinää vaan. Kilpatalli jolla kauhee kasa hevosia (ei niitä nyt ees niin monta).

CC Stablesin historia on kirjava ja tilkkumainen. Ensikerran talli näki päivänvalon Suntuubissa vuonna 2015 ja silloin se kulki nimellä Cold Blood. Talli kasvatti alunperin valjakkopainotteisia kylmäverisiä, mutta allekirjoittaneen kiinnostus tyssäsi siihen melko nopeasti. Hetkellisesti tallilla oli vaihe, jona se oli olevinaan hyvin pieni yksityistalli ja sivuilla olikin vain hevoslistaus, alusta vaihtui Altervistaksi.

Melko nopeasti omistajan hevosostokset kuitenkin lähtivät käsistä ja vuosien 2016-17 tietämillä alkoi olla pakko laajentaa vähän suuntaan jos toiseen, kun joukkoon alkoi kertyä kaikenlaista pörröisistä puskaponeista kiiltäviin puoliverisiin. Siinä sivussa tuli nimenvaihdos ja talli kulki hyvän tovin nimellä Colder Creatures. Tällöin talli oli jakautunut kahteen yksikköön, joista yksi sijaitsi Oulussa, Suomessa ja toinen Rottweilissa, Saksassa. Enää tallilla ei ollut pelkästään kaikenkarvaisia hevosia, vaan alettiin järjestää toimintaa, kilpailuja ja näyttelyitä.

Vaan eipä kestänyt kauaa sekään. Alkuvuodesta 2019, edellistenkin muutosten ollessa edelleen kesken, Saksan yksikössä tapahtui traaginen tulipalo, jossa menehtyi lukuisia hevosia (hevonen hukassa? Laita sähköpostia tai kysele Keskustan chatissa). Yksikköä ei päätetty uudelleenrakentaa ja kaikki toiminta siirrettiin Suomen yksikköön Ouluun. Elettii pitkää hiljaista kautta kaiken suhteen, kunnes alkuvuodesta 2020 alkoi näkyä elonmerkkejä. Muutto uuteen sivutilaan, uusi ulkoasu ja uusi nimi. Raunioista nousi CC Stables, Oulussa sijaitseva siittola ja kilpailukeskus.

Kaiken tämän jälkeen voiko tätä enää edes sanoa samaksi talliksi kuin vuonna 2015? Siitä voidaan olla montaa mieltä, mutta allekirjoittaneelle paikka on sama vaikka historia on kirjava. Perustamisvuosi on 2015 ja no. Meillä on edelleen valjakkopainotteisia kylmäverisiä joten... I guess that's that.

Mitä tulevaisuuteen? Sitä ei moni tiedä, harva arvaa ja lopuille ei kerrota. Tuuliviiriomistajan tuntien mikään ei ole pysyvää, joten seuraavaa suurta muutossuunnitelmaa odotellessa (jos tällä kertaa saisi edellisen valmiiksi ensin).

Ginevra
VRL-11040, Ginevra11040, ginevravirtuaalinen@gmail.com

Ai niin, pitikö tässä jotain sanoa toiminnasta? Kilpailuita, kasvattelua, hevosilla on tavotteita, omistajalla on tavotteita, katotaan ylletäänkö niihin ikinä. Jotain tarinallisuuttakin ois kiva yrittää kehittää, saapa nähdä kun pitäs keksiä persoonia tallin taakse.