Lämpimästi tervetuloa Gealániin!

Olet saapunut Gealániin ja ensimmäisenä vastaasi juoksee kurainen, aina toisinaan valkoisenvärinen koiranroikale. Pian sen perässä tulevat tilan omistavat Brennanin kaksoset, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi vaatimattomille tiluksilleen. Gealán on Keaganin ja Khiaran perintötila, jota kaksikko vaalii kuin kalleinta aarrettaan. Mitä se onkin, onvathan kaikki heidän rahansa kiinni tilassa. Gealánin periessään kaksoset remontoivat tilan uuteen uskoon ja alkoivat – vanhempiensa suureksi kauhuksi – kasvattaa siellä kenttäpainotteisia hevosia.

Gealán on marraskuussa 2017 perustettu virtuaalitalli, joka sijaitsee Irlannin kauniissa maisemissa muutaman kymmenen kilometrin päässä Limerickin suurkaupungista. Sitä ympäröivät kauniit maastot ja luonnonrauha takaavat ihanteelliset olosuhteet tavoitteelliselle hevoskasvatukselle.

Gealánin päätoiminta on kenttäpainotteisten hevosten kasvatus ja myynti, sen lisäksi talli järjestää ahkerasti Kenttäratsastusjaoksen alaisia kenttäkilpailuita, sekä Näyttelyjaoksen ja Virtuaalisten Show-näyttelyiden alaisia näyttelyitä tiluksillaan. Tallin rotukirjo pitää sisällään connemaranponit, Irish Sport Horset ja irlannincobit, sekä tuoreimpana tulokkaana irlantilaisen ratsuponin.

Brennanin kaksosten kasvatustavoitteena on tuottaa kauniita ja työintoisia kenttähevosia, jotka kestävät kilpailemista ja kriittistä tarkastelua laatuarvosteluissa. Siksi kaikki tallin omat hevoset tulevat poikkeamaan Kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelussa ja samaa tietysti toivotaan kaksikon kasvateilta, jotta tiedetään ollaanko kasvatuksen kanssa menossa oikeaan suuntaan.

Keagan, Khiara ja tallikoira Roa toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Gealániin ja sen hevoskatraaseen!

Keagan & Khiara

gealan@kulovalkea.net || VRL-14119, VRL-11040

Suosittelemme