Group Gemeinsam

Home    Stallions    Mares    Foals    About us

Welcome to Germany

Joukko suomalaisia naisia ja miehiä halusivat nähdä hevosiaan huippuratsastajien alla. Miten saada laajennettua omaa reviiliään Suomesta, no perustettiin Group Gemeinsam, joka tarkoitta suoraan suomennettuna Joukko Yhteinen. Ja koska kyseessä on ikään kuin yhteisomistajuustalli, tuntui nimi täydelliseltä. Tallin omistaa yhdessä kolme Suomalaista naista ja heidän kahden puolisonsa ovat myös läsnä, sekä omaavat mm nimen kirjoitusoikeudet.

Laadukkaita harrastehevosia tai huippu urheilijoita, kaikki ne ansaitsevat yhtä hyvää hoitoa. Ammattihenkilökuntamme sekä pieni vapaa ehtoisjoukko on asettunut eteläiseen saksaan, josta on kohtalaiset ajoyhteydet niin Ranskaan, Hollantiin, kuin oikeastaan ihan minne vain.

Yhteisömme toimii siis Saksassa vain tunnin ajo matkan päästä Hollannista, olemme siis hyvien yhteyksien päässä kansainvälisistäkin kilpakentistä. Rahtisatamaankin meiltä ajaa vain muutaman tunnin. Ajoneuvokalusto liikkuu jopa satoja tuhansia kilometrejä ympäri Eurooppaa ja pidemmällekin hakemaan sekä viemään hevosia. Groupin työntekijöinä on jopa kaksi ammattikuljettajaa, jotka pyörittävät kohtalaisen laajaa hevosvälityspalveluamme ja vievät tai hakevat hevosia.

Yhteisömme jäsenet:
Sissi Pietinen, Telma Titogov ja Aurora Niemimaa
Pinterest

Groupille sopivat maat löytyi läheeltä Seffentiä aivan Aachenin kaupungin kyljestä. Paljon vanhaa peltoa, jonkin verran raivaamatonta metsää ja ihan viljeltyäkin peltoalaa. Vanha maatila, jonka melkein kaikki rakennukset kokivat täystuhon. Tosin kiviä, tiiliä ja iso liukuovi hyödynnettiin uusissa rakennuksissa. Uudet rakennukset valmistuivat juuri sopivasti vuoden 2023 lopuille ja jouluksi päästiin avaamaan talli ja joulun jälkeen ennen uutta vuotta saatiin ensimmäiset karsinatkin jo täytettyä.

Yhteystiedot

➻   Tallin omistaja: SissiP VRL-09562
        ✉   sissi.pietinen@gmail.com
➻   Tallin tunnus: GG6261

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © VRL-07415
Kuvat © Fee Fotografie
Muut © VRL-09562
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen
This is a sim-game stable, so everything is 100% fictional and nothing on this site is connected to real life places or horses. All the pictures are used with permission!