Team Helanto

Yritys

Team Helanto toimii tällä hetkellä Aittohaaran tiloissa.
Käytössä olevat karsinat 4/10
Yksityisille vapaita paikkoja 4/4

 • Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi työntekijää.
 • Tallitoiminta aloitettu 2021 loppu kesästä.
 • Yrityksen tunnusvärinä on viininpunainen.

 • Miksi vuokralla?

  Olen aina ollut liikkuvaa sorttia ja sen vuoksi en voi yritystoimintaa sitoa kovin aloilleen. Lisäksi ajatus hevosten tuonti ja koulutustoiminnasta nousi esiin vasta hiljattain.

  copy: Pixabay

  Tervetuloa

  Olet tosiaan jostain syystä saapunut team Helannon hevosalan yrityksen sivuille. Pähkinän kuoressa tallitoimintaa näppärästi autoon pakattavissa. Daniel alkoi oman hevosensa Lurkin lisäksi etsimään itselleen lisähaasteita. Hevosten rakentaminen, kehitys ja sukutaulut ovat aina kiinnostaneet Danielia, mutta hevosten kasvattaminen tuntuu aivan liian hitaalta. Sen sijaan ravurista ratsuksi koulutus ja nuoren hevosen kehittäminen tuntuu mukavalle.

  Daniel ei kuitenkaan koskaan voisi kuvitella asuvansa niin suuen hevoslauman tai edes kahden hevosen kanssa täysihoitotallilla. Ihan vain sen vuoksi ettei se ole taloudelisesti mitenkään mahdollista tai kannattavaa. Yksinkertaisesti myytävän hevosen hinta tulisi olemaan aivan pilvissä eikä mistään hevosesta voisi pyytää niin paljoa.

  Yrityksen tarkoituksena on myydä hyviä ja laadukkaita harrastehevosia, sekä käyttöhevosia kuten opetusratsuja ja kilpahevosia ainankin kansalliselle tasolle asti. Varmasti myös Lurkki olisi myynnissä, jos sopiva hinta ja ihminen sulle löytyisi. Mutta niiden numeroiden on oltava melko isot että Danielin polvet notkahtaa ja kynäkäsi liikahtaa nimen kirjoittamiseksi myyntipapereihin.

  Tiimiläiset

  Pääyrittäjänä toiminnassa on Daniel Helanto. Daniel kirjoittaa toiminnastaan blogissaan. Lyhennettynä hän on katiivinen ja melko vauhdikas tallielämän ulkopuolella. Hän työskentelee ovimiehenä ja järjestyksenvalvojana useassakin yrityksessä. Danielin toiminimi kattaa myös järjestyksenvalvojana toimimisen, sekä vastaamisen turvallisuus suunnitelmien tekemisestä. Hevospuolella Daniel on painoittunut kouluratsastukseen, etenkin klassinen ratsastus on läheellä miehen sydäntä. Daniel haaveilee vielä pääsevänsä käymään espanjalaisessa ratsastuskoulussa ja ottavansa klassisia tunteja, jotta voisi päästä kokeilemaan korkean koulunliikkeitä. Daniel valmentaa myös perinteisiä kouluratsukoita ja jonkin verran myös esteitä.

  Ulkoasu © M Layouts