Valentin
Varustekaappi

Valentinin varustekaapin koko on hieman Teemun toista oria maltillisempi. Mustan kouluratsun teemaväri on vaaleanpunainen ja se tulee hienosti esille hevosen tavaroissa. Kaapin sisältö on ostettu Equestrian PRO, Virtuaalinen rehukauppa ja OddPixel -kaupoista. Kaikki kuvat on otettu näistä kaupoista, emmekä omista kuvia itse. Alla esittely kaapin sisällöstä, sekä ohjeet oriin varustamiseen erilaisissa tilanteissa.

Ratsastustarvikkeet

Valentinin varustekaappi pitää sisällään kaksi satulaa: OddPixelin Divino Luxurity -koulusatulan ja Pixhorse Edge -yleissatulan. Naulasta roikkuu kahdet suitset jotka on hankittu Equestrian PRO:sta: WEGA-merkin meksikolaissuitset sekä saman merkin Elite-kankisuitset. Lisäksi kaappiin mahtuu sekalainen kasa ohjia, satulavöitä, huopia ja muuta mukavaa. Huomaathan, että kaikki varusteet tulee puhdistaa joka käytön jälkeen.

Varustusohjeistus
- Koulutreeneihin koulusatula, vaaleanpunainen kouluhuopa, pintelit sekä bootsit joka jalkaan ja kankisuitset päähän.
- Kilpailuihin valkoinen Suomi-huopa.
- Maastoon yleissatula, vaaleanpunainen huopa, korvahuppu ja suojat, päähän meksikolaissuitset.
- Jos on riittävän hullu mennäkseen esteitä Valentinen kanssa, niin varusteet ovat muuten samat, kuin maastoillessa, mutta ilman huppua.
- Viileillä ilmoilla alku- ja loppuverkkoihin ratsastusloimi, pimeällä maastoon heijastinloimi.

Harjapakki ja riimunaulakko

Valentinin riimunaulakko sisältää OddPixelin kauniit nahkariimut Sim Colorado Flashy ja Pixhorse Pieces, joista jälkimmäinen on päivittäisessä käytössä Equestrian PRO:n WEGAn Paris Fluffy -riimun ohessa. Naulakosta löytyy myös jokaisen vakavastiotettavan kilparatsastajan pakollinen varuste, ketjuriimunnaru, sekä ihan tavallinen riimunnaru ja luonnollisesti myös juoksutusliina. Harjapakki pursuilee erilaisia harjoja vaaleanpunaisessa tunnusvärissä. Litkut ja mönjät Valentin jakaa Purkan kanssa, orien yhteisestä kaapista löytyy kaikkea kylmäävistä ja lämmittävistä linimenteistä aina saveen, kiilloitussuihkeisiin, mansikkaglitteriin ja varustesaippuaan asti. Saagalla on taipumusta ostella kaikenlaista pientä turhaa sälää täyttämään nurkkia ja niitä pursuileekin vähän joka paikasta. Mutta antaa tytön touhuta.

Loimiteline

Teemu väittää Valentinin loimikokoelman olevan mahdollisimman tiivistetty ja sisältävän vain aivan äärimmäisen pakolliset, mutta kahdeksan loimen kokoelmaa katsoessa tulee hieman väkisinkin oltua eri mieltä. No, ainakaan Valentin ei palellu elävältä Suomen talvessa.

Loimitusohjeistus
- Ulkoilee pääasiassa nakuna.
- Hikitreenin jälkeen kuivatus enkkuloimen alla.
- Kaatosateella kaulakappaleellinen sinipinkki sadeloimi, pienemmällä sateella riittää vaaleanpunainen kaulakappaleeton sadeloimi (kuvassa alavasemmalla). Tarvittaessa ilman lämpötilasta riippuen alle vaaleanpunainen, kaulakappaleeton fleeceloimi tai enkkuloimi (ylävasemmalla).
- Viileille ilmoille (vähemmän kuin +10 astetta) enkkuloimi ulos.
- Pikkupakkasille (enintään -10 astetta) laitetaan WEGAn vaaleanpunainen kaulakappaleeton toppaloimi ulos, isommille pakkasille (-10 ja enemmän) paksumpi kaulakappaleellinen loimi (alaoikealla).
- Talliin pakkasilla enkkuloimi ja tarvittaessa lisänä kaulakappaleellinen fleeceloimi.
- Kuljetuksessa vaaleanpunainen villaloimi, kuljetussuojat ja vaaleanpunainen riimu (kuvassa yläoikealla).

Ruokakaappi

Valentinin rehut on ostettu Equestrian PRO:sta ja Virtuaalisesta rehukaupasta. Kilpahevosena ori tarvitsee rutkasti energiaa, joten sillä on tarkkaan suunniteltu ruokavalio parhaiden tulosten ja hyvän kunnon ylläpitämiseksi.

Ruokintaohjeistus
- Heinää 10 kg vuorokaudessa jaettuna kolmeen ruokintakertaan: aamulla ja iltapäivällä 3 kg ja illalla yötä vasten 4 kg.
- Aamulla annetaan 0,5 l Sport mix -rehua, johon on laitettu b- ja e-vitamiineja, sekä magnesiumia.
- Päivällä 0,5 l Green mixiä.
- Illalla tehdään puuro jossa on 0,5 l Green mixiä ja 0,25 l Protein mixiä. Lisäksi sekaan biotiinia ja mineraaleja.
- Suolakivi aina karsinaan ja tarhaan.